Förstärkning i kavalleriet

Vill nu välkomna in en ny häst i mitt stall och min värld. Här kommer lite info om ponken. 

 
 
Popcry
 
Kallas
Cry
Ålder
5
Kön
Hingst
Ras
Oldenburgare
Färg
Apelkastad skimmel
Pappa
Snowblaze
Mamma
Applegarden
Tävlan
Hoppning
Bakgrund
Popcry föddes en kall morgon i Firgrove stallet. Han var som ung en väldig tanig liten hingst, konstigt att han ens kunde stå på de där ostadiga benen. Som tiden gick och han växte blev han en allt mer maffig unghäst och även väldigt bråkig av sig. Kailey bodde fortfarande hemma med Snow när Popcry föddes och jobbade på stallet. Hon följde Crys uppväxt och red även in honom. Länge hade hon funderat över att köpa honom men var ju ansvarig över Snow och hade därför inte tid. Något år efter hon flyttat kontaktade Felicity Key om att Cry kanske skulle säljas och ägarna inte bodde i Jorvik, då kunde hon inte bara sitta och se sin älskade hingst försvinna ifrån henne för gott. Hon lyckades få Felicity att sälja Cry till henne istället. En lång och väldigt ansträngande framtid väntar Key och hennes nya bråkiga hingst, men så länge hon vet att Cry inte försvinner så kommer hon alltid vara lycklig.
Personlighet
Cry är en dominant och något ilsken hingst. Han är raka motsatsen till Snow som oftast är lugn och pålitlig. 
Key har alltid sagt att Cry är som en tickande bomb, redo att explodera. Den enda gången han verkar vilja lyssna är när det är hinder framför honom. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoppning

Följ min blogg med Bloglovin
 
Nu ska man träna lite i hoppning, känns som det behövs! ;) 
Körde även dressyrträning med klubben idag! Det är absolut inte Snows starka sida, inte min heller för den delen haha. Var överallt där jag inte skulle vara och fick dem i gruppen att följa med på mina felsteg hahaha x)
Här är länken till klubben jag är med i, väldigt aktiv och mysig klubb. Roliga och snälla människor i alla åldrar och en tillgiven och bra klubbledare, Hayden! Trivs för första gången riktigt bra i Jorvik :)   
http://fairy-forest.weebly.com/


Oaktiv

Hejsan, tänkte bara meddela att jag inte kommer skriva något på bloggen tills måndag ! Hoppas ni alla har en super trevlig helg, tävla mycket och ta hand om er häst. Nu ska vi köra race med bilen som åker omkring i Silverglade! ;) 
- Kailey och Snowblaze
 
 

Fast!

Man kan ju lätt säga att jag satte mig själv i en liten knivig situation här haha ! 
Kommer inte ut heller, bara att ringa transport och vara lite mer försiktigt när jag hoppar nästa gång! ;)
Ciao ~ 

Mysiga ridturer sitter alltid fint

Idag har vart en stillsam dag. Jag tränade Snowblaze på morgonen efter sysslorna och fodringen, vi körde lite terräng vid vårat stall. Sedan hade jag ett par ärenden i Silverglade. Runt ett var nog både jag och Snow uttråkade och vi red till ängen utanför Silverglade. Jag tänkte att vi har ju haft en hel vecka med sådan tur gällande vädret att man borde utnyttja det lite mer. Att träna dressyr i det varma solskenet var en av de bästa ideér jag haft på länge. Ridhuset kan ibland bli lite för instängt, tycker ni inte? Snow fick även gå och beta medan jag packade upp picknicken jag tagit med mig. Nu bär det väl hemåt till Vingården för att fortsätta med dessa oändliga sysslor, vi kanske prövar på hoppbanan nere vid ridhuset senare! 
Ciao ~
 
 

Tävling ! :)

Bidrag till starstablelilly's tävling ! :) 

 

Ändrat namn

Tyckte mitt namn var svårt att lägga på minnet så ändrade, vilket ledde till att jag fick starta om en ny blogg. Men nu ska det gå ann, hädanefter heter den Moonborn! :)
 
 
 

Lång förmiddag/eftermiddag

Idag har man hunnit gjort mycket innan klockan slog två. Jag tränade Snowblaze så fort jag vaknat och gjort mina sysslor i stallet. Han verkade ganska seg idag så jag bestämde mig därför att ta med honom när jag skulle till Observatoriet utanför Valedale. Vi tog stigen norr om Silverglade i en lugn takt, det var skönt väder idag och mysigt att rida. Efter att pratat med Mario och hjälp han med sitt problem tänkte vi ta en tur förbi Firgrove och hälsa på familjen. Vi korsade Valedale byn och tog bergspasset till Firgrove. Min kära mor blev väldigt chockad över besöket och skulle direkt börja med middag som hon kunde bjuda på. Så länge gick jag för att kolla på hästarna som just nu är på marknad i byn. Jag måste säga att jag är förälskad i Morgan fuxen och funderar starkt på att köpa honom, det är en kamp mellan han och det svarta engelska fullblods stot. Nu ska jag äta middag och röra mig hemåt ! 
Ciao ~
 
 
 




 

Championat !

 
 
Skrivet 1 maj 2013
Det väntas nu spänt på att Moorlands championat ska starta ! 
Jag har inga fler uppdrag idag och tänkte, whatahell! Kan lika gärna vara med, även om man bara är level 9 ännu. 
Snowblaze är glad om han får röra på sig ;) 
Ciao 

Förklaring

Här nedanför kommer karaktärer stå som jag kommer ha med i mina framtida noveller som kommer handla om Jorvik :) Enjoy

Nero Collingwood ( Karaktär till min kommande novell )

 



Nero collingwood


Ålder
20

Personlighet
Kan vara något av en tjurskalle, vill inte visa sig svag. Han brukar oftast säga vad han tycker och bryr sig inte riktigt om vad andra har att säga efteråt, men trots sin arroganta sida är han ändå en väldigt trevlig kille.

Bakgrund
Innan han flyttade till Jorvik för ungefär 8 år sedan så var Nero en riktig storstadskille. Han red fortfarande, men inte lika mycket som idag. När han flyttade till Jorvik ändrades hela hans liv och i början hatade han det. Han lärde att anpassa sig ganska snabbt med sitt nya liv och blev snart väldigt bra vän med Kailey. Nu är hans häst Pippin det bästa som hänt honom och han värderar ingen över sin hingst. Han har haft Pippin i fyra år nu. Nero började träffa Keys ärkefiende Joselin för ungefär tre år sedan, dom har nu vart tillsammans i två år. Key som både är kär i Nero och avskyr Joselin har otroligt svårt att acceptera detta. 
 


-Neros hästar-
 
Peregrin Took
 
Kallas
Pippin
Ålder
7
Kön
Hingst
Ras
Paint
Färg
Overo (Grullo med vita fläckar )
Tävlan
Hoppning


Personlighet
Precis som sin ägare är Pippin väldigt arrogant av sig och kan vara ganska tjurig mot andra hästar och människor. Men han har en stor charm till sig då han också gillar att busa, därav namnet. 

Joselin Stormcloak

 
Joselin Stormcloak
 
Kallas
Josse

Ålder
18

Personlighet
Joselin är en riktig diva som är van att få vad hon vill. Hon har självsäkerhet i överflöd och ser sig själv som högst i kedjan, hon vet hon är snygg och utnyttjar det. 
 
Bakgrund

Att vara det enda barnet till en rik familj har lagt sina spår. Joselins föräldrar skämde bort henne innan hon ens börjat prata och hon är van att få det hon vill ha. Hon fick sin första häst Juvenile när hon var 7 år gammal och sedan sin andra häst Celeborn när hon var 14. Hon är van och vara i centrum och det var där hon och Kailey rök ihop ordentligt. Flickan var i Joselins ögon smutsig och fick henne själv att se dålig ut. Hon var dessutom den första som visat en negativ attityd emot Josse, alla andra brukade flockas omkring henne medan Key gick iväg. Joselin hade direkt fått upp ögonen för Nero när hon insett att Key gillade honom och i början när hon och Nero dejtade så gjorde hon det endast för att irritera Key.
 

-Joselins hästar-
 
Juvenile

Kallas
Nile
Ålder
11
Kön
Sto
Ras
Jorvikiskt fullblod
Färg
Skimmel
Tävlan
Dressyr


Personlighet
Ett lugnt sto med ett par år på ryggen och mycket erfaren.

 

Celeborn

Kallas
Cele
Ålder
7
Kön
Hingst
Ras
Frieser
Färg
Svart
Tävlan
Dressyr


Personlighet
Många brukar säga att Celeborn fått sin personlighet ifrån Joselin, han är en riktigt stolt hingst. 

Kailey Moonborn




Kailey Moonborn


Ålder
18

Personlighet
Key har alltid som yngre vart en 'ensam varg'. Hon har för det mesta hållt sig till sina hästar och bara släppt in ett få antal i sitt liv, tystlåten av sig. Men på senaste tiden har hon börjat öppna sig mer, man kan nog säga att det var efter att Nero kom till Jorvik. Idag är hon en väldigt positiv tjej med mycket tålamod. Kan vara ganska tankspridd ibland. Om hon någonsin blir arg är det riktigt arg, det finns inget mellanting för henne.

Bakgrund
Som liten var Key den typiska '' mammas lilla flicka.'' Hon gjorde som hon blev tillsagd och det var inte mer med det. Med långt blont hår, gröna ögon och ett ganska trist leende var hon flickan som passade bäst tyst. Hon pratade hellre med hästarna än med de andra flickorna i firgrove. Om det dock var någon hon lärde sig hata var det Joselin. Dom två hade sen 8 års åldern inte kommit bra överrens alls. Joselins familj var en av de rikaste i Jorvik och Key tyckte hon hade näsan för högt upp i vädret för sitt eget bästa. Sen kom Nero in i hennes liv, han som förändrade henne. Han var så hetsig, som en tickande bomb. Varje gång hon träffade honom så chockade han henne alltid för han var aldrig detsamma. Hon föll snabbt för honom, hon hade inte ens sett det komma och så plötsligt var hon fast. Hon ändrades med åren tillsammans Nero, fick mer attityd, klippte håret kort och började sminka sig. När Nero bestämde sig för att bli tillsammans med Joselin var det bara ännu en anledning för Key att hata henne.

Om mig

 
Mitt namn är Sofie och är född 1994 ( precis som Key ingame )
Jag älskar att spela och då inte bara Star Stable, spelar mycket annat också. Skyrim, som jag märkt är populärt bland folk här. Leauge of Legends också om ni hört om det. Sims, såklart! haha
Tänkte lägger in listan alla gör här med ! :)
 

1. Vilken svordom använder du mest? Fan eller fitta.

2. Äger du en iPod? Yes

3. Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 10:00 :)

4. Vem hade du senast en KIK-konversation med? En irl kompis :)

5. Använder du stövlar oftare än sneakers och seglarskor? Yes!

6. Hur många hästar har du? 2st :)

7. Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? Nope!

8. Vilken var den senaste filmen du såg? The secret of Kells

9. Hur många klubbar har du varit med i? Ingen aning lol

10. Om du fick 5000 Starcoins, vad är det första du skulle köpa? Vet inte, skulle antagligen köpa en frieser även om jag sagt till mig själv att jag inte ska det haha.

11. Har någon någonsin kallat dig lat? Ohja!

12. Har du någonsin vunnit i ett championat? Klart ;)

13. Vilken låt är din favoritlåt?  Classified - Break up

14. Vilken är världens bästa artist just nu? Älskar koreansk musik och för mig är det Taeyang.

15. Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan och i så fall VAD? Kan jag ju inte säga lol

16. Har du varit gift och i så fall med vem? Nope!

17. Vad åt du till middag senast? Tacos :D

18 Använder du linnen ofta? Njae

19. Har du utnyttjat en bugg någon gång? Ja hah

20. Vem var den senaste som ringde dig? Min lillasyster haha

21. Vad heter din favoritblogg? Finns många bra bloggar och kan omöjligt välja mellan dem!

22. Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Gör de säkert haha!

23. Vad är din favoritplats på Jorvik? Glaciärerna vid Valedale paddocken.

24. Vem är den första personen på din vänlista? Katelyn Eveningstar

25. Har du något konto på en annan server? Nope

26. Vilka byxor har du på dig just nu? Irl, shorts! In game, vita ridbyxor!

27. Är du blyg? Inte direkt

28. Har du anmält någon till support någon gång? Nej ;3

29. Vilket deluxeset tycker du är finast? Inte riktigt bestämt mig haha :(

30. Vars är du i spelet just nu? Silvergladefältet!

31. Har du varit klubbägare? Nej, bara ledare. Vet inte om jag skulle orka med att skapa en egen klubb.

32. Läser du för skojs skull? Ja?

33. Pratar du några andra språk? Engelska och lite japanska.

34. Vem brukar du gå till när du är ledsen? Min mor haha

35. Vilken färg har din originalhäst/starthäst? Gråskimmel med mörk man och svans

36. Har du en stationär dator eller en laptop? Både, dock är min laptop fucked så sitter på PCn!

37. Vad är ditt favoritlopp? Hm, de är firgrove! :)

38. Vem red senast förbi dig i spelet? Ingen aning lol

39. Vad tycker du om Firgrove? Älskar firgrove! Key växte ju upp där :)

40. Vems blogg läste du senast? Lucy Westlake hah

41. Vars bor du? GÅD

42. Vad heter din bästa vän? Vikz kallas hon, irl kusin och bästa vän :)

43. Vilken av dina hästar är din favorit och varför? Cry :)

44. Vad är din drömuppdatering? Jorviks stall

45. Hur mycket rykte har du med Aideens beskyddare? Populär haha

46. Har du en blogg? Hahah nee

47. Fiskar du varje dag? Uh ne, Neros jobb fan! ;D

48. Gillar du att flyga? Ja

49. Spelar du några andra spel förutom Starstable? LoL och Sims atm

50. Gillar du din boende-situation? Klart!

51. Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 7 Inget mer, inget mindre. Okej lite mer fungerar haha

52. Är dina dagar fullbokade och stressiga? Ganska chill

53. Vilken är din favoritfrukt? Banan ;3

54. Hur gammal blir du nästa födelsedag? 19

55. Är du petig när det kommer till stavning och grammatik? Ganska, men ibland skriver man snabbt och missar mycket.

56 .Vem var den sista personen som gjorde dig arg? En i globala lol

57. Vad var det senaste du skrattade åt? Irl vän :D

58. Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? Whatever haha

59. Tycker du om att krama folk? Beror på

60. Vilka böcker, om några har fått dig att gråta? None

61. Vem är din knasigaste vän och varför? Vikz :)

62. Har du gjort någonting olagligt någon gång? Vad? Jo, but thats' all you get to know ;3

63. Vad får dig att koppla av? Musik

64. Vad ska du syssla med när du blir pensionär? Baka, hela tiden!

65. Berätta om någonting du ångrar. Alla gånger jag sårat någon jag inte vill såra?

Kailey Moonborn

En blogg där man möter Jorvik som man aldrig gjort förut, genom noveller!

RSS 2.0